Hier ontmoet je gelijkgestemden

Netwerk voor vrouwen in familiebedrijven

Netwerk

Als vrouw werkzaam in het familiebedrijf snappen wij elkaar of je nu een grote of kleine onderneming leidt, er werkt in een managementfunctie of de vrouw van bent. Dan is dit netwerk echt iets voor jou!

Wij hebben veel mooie ideeën hoe wij dit platform willen vormgeven. Een manier om met elkaar te verbinden, te ont-moeten, te leren, te ontwikkelen, te ontspannen, te genieten en gewoon even te zijn. Wat we al wel kunnen vertellen is dat dit vernieuwend gaat worden en de verwachtingen zal overtreffen. 

Wil jij als een van de eerste op de hoogte worden gehouden van dit bijzondere netwerk? Mail ons je gegevens dan krijg je als eerste de informatie.

Wordt vervolgd

De persoonlijke wegwijzer voor familiebedrijven

Ons overige aanbod

Familie en Organisatie opstellingen

De invloed van de familie is zoveel groter dan aan de oppervlakte waarneembaar is. Wij weten daar alles van. Het is onze specialiteit jou daar wegwijs in te maken. Lees meer

Coaching voor familiebedrijven

Op jouw unieke krachtige en natuurlijke manier invulling geven aan de nieuwe generatie familiebedrijven? Wat past jou? Individuele coaching of in een groep?
Lees meer

leiderschapstraining voor vrouwen

Meerdere keren per jaar organiseren wij een ééndaagse trainingsdag, speciaal voor jou. Schrijf je in of plaats jezelf op de wachtlijst.
Lees meer