Schrijf je nu in

LeidERSCHAPS training voor vrouwen
Maandag 10 oktober 2022

Een unieke ééndaagse training.

Leiderschapstraining voor

Vrouwelijke leiders in familiebedrijven

De rol van vrouwen in familiebedrijven wordt gelukkig steeds groter. Nog steeds zijn ze net als in de corporate wereld, nog ondervertegenwoordigd in de bestuurlijke, zwaardere managementrollen en directie. Vaak het gevolg van een erfenis uit het verleden waarbij vrouwelijke familieleden überhaupt niet in aanmerking kwamen voor belangrijke posities in het familiebedrijf. 

Vrouwen geven over het algemeen anders leiding dan mannen, maar hoe zet je nu jouw vrouwelijke kwaliteiten optimaal in?
Vanuit de mannen wordt er meer gekeken naar de ratio en de feiten. Vrouwen zijn vaak meer gericht op verbinding, de relatie en samenwerking. De meeste vrouwen proberen de relatie te begrijpen, aan te voelen waar de ander mee zit en te reageren vanuit empathie. Daarnaast beheersen zij de communicatieve vaardigheden beter dan mannen en is hun langere termijn focus anders. 

Er bestaat ook zoiets als een vrouwelijke stijl van leidinggeven. Er zit zoveel kwaliteit bij vrouwen in familiebedrijven waar meer aandacht voor mag zijn. Door naast de ratio, het gevoel en de intuïtie beter te ontwikkelen ontstaat er een eigen wijze van natuurlijk leiderschap. En dit draagt zoveel bij aan duurzaam succes van het familiebedrijf.

Daarnaast is de invloed van jouw systeem van herkomst groter dan je misschien denkt.
Alle keuzes die ooit wel of niet gemaakt zijn, alle kwaliteiten, alle hardnekkige dynamieken en patronen en alles wat er was en ontbrak heeft invloed op jouw leiderschap. 

Wat betekent leiderschap voor jou als vrouw in een familiebedrijf?
In hoeverre doe jij het echt op jouw manier en is daar ook echt ruimte voor? Hoe is het met jouw persoonlijke leiderschap en ben jij ook echt “in charge” over jouw eigen keuzes? Is er echt aandacht voor jou? Of ben je vooral vanuit je mannelijke energie de leiding aan het nemen.
 

Zaak van de familie heeft een mooie ééndaagse training ontwikkeld om hier op een laagdrempelige manier kennis mee te maken. Deze eendaagse training is er voor vrouwen die een leidinggevende functie hebben in het familiebedrijf. Dat kan een managementrol zijn of als (mede)eigenaar. Wij willen vooral bijdragen aan inspirerend, doelgericht en natuurlijk leiderschap

We kijken in deze training naar wie je bent als mens, wie je bent als leider en hoe je een betere balans kunt vinden in het inzetten van zowel de mannelijke als vrouwelijke energie. 

A

Ontdek en ontwikkel jouw volledig potentieel in een veilige setting met gelijkgestemde vrouwen

A

Leer zowel je masculiene als je feminiene kant in te zetten in jouw rol als leidinggevende

A

Ontdek de invloed van je systeem van herkomst op wie jij bent als mens en ondernemer/leidinggevende

”De kunst van elkaar versterken”

vx

Lees snel hoe de dag eruit ziet

Ben je erbij?

Met een mooie groep vrouwen gaan we kennismaken met de invloed van het familiesysteem. Welke plek neem jij van nature in en wat is de plek waar je hoort? 

Ervaar zelf hoe je potentieel weer kan stromen als je op “jouw” plek staat. 

Verbind je met gelijkgestemden, onderzoek je leiderschap en deel je verhaal op een fijne plek in de buurt van Deventer. Deze geheel verzorgde dag begint om 10.00 uur en zullen we rond 16.00 uur afronden met een hapje en drankje. We proosten met elkaar op een dag vol inzicht, erkenning, verbinding, ont-moeten, persoonlijke ontwikkeling en aandacht voor jezelf.

Het geheim van leiderschap is simpel.
Volg je hart.

- Seth Godin -

ééndaagse training 

Thema ‘De kunst van elkaar versterken’
Versterk je vrouwelijk leiderschap! 

Jouw investering is

Er is plaats voor 10 vrouwen, meld je hieronder gelijk aan.

Wat levert het onder andere op?

N

Inzicht in de dynamieken in jouw familie/ bedrijf of een specifieke afdeling.

N

Systemisch werken met teams is een verrassend effectieve methode van reflectie.

N

Het laat zien wat er speelt in de (onzichtbare) onderstroom van de familie en het bedrijf.

N

Het geeft inzicht in hulpbronnen, belemmeringen en de relatie tot het gezamenlijke doel.

N

Dat het potentieel in het bedrijf weer volop gaat stromen.

N

Betere bedrijfsresultaten en meer werkplezier. 

Familie en Organisatie opstellingen

De invloed van de familie is zoveel groter dan aan de oppervlakte waarneembaar is. Wij weten daar alles van. Het is onze specialiteit jou daar wegwijs in te maken. Lees meer

Coaching voor familiebedrijven

Op jouw unieke krachtige en natuurlijke manier invulling geven aan de nieuwe generatie familiebedrijven? Wat past jou? Individuele coaching of in een groep? Lees meer

Netwerk voor vrouwen in familiebedrijven

Wij geloven in verbinding en dat wij als vrouwen elkaar sterker kunnen maken. Gelijkgestemden samenbrengen dat maakt netwerken een feestje! Lees meer